Senaste nytt m3
Gå till innehåll

KillwithSkill

Medlem
 • Innehållsräknare

  5 928
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  28

KillwithSkill senast vann den dag 16 juli 2018

KillwithSkill hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

335 Excellent

4 följare

Om KillwithSkill

 • Placering
  Veteran

Profilinformation

 • Kön
  Berättar inte

Kontaktvägar

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Senaste Profilbesöken

171 615 profilvisningar
 1. KillwithSkill

  Vilken Macbook Pro ska jag köpa?

  Det beror på hur du kommer att jobba. Snabb cpu om du ska köra många pluggar, ett tips är att du kör helst Intel i7 eller i9, klockfrekvens är inte lika viktigt som antal cores. Logic klarar idag 36 cores. RAM om du ex kör med mkt samplingar, ex Toontrack, Spectrasonic, Native instrument osv... Hårddisken kan du ta så liten du vill eftersom att det finns skitsnabba externa med thunderbolt som du kan ha projekt på och ljudbibliotek på.
 2. KillwithSkill

  WD Book extern hårddisk syns ej

  Öppna Datorhantering genom att välja Start. Välj sedan Kontrollpanelen > System och säkerhet > Administrationsverktyg och dubbelklicka på Datorhantering och kolla om du ser den där.
 3. Det går nog inte. Det finns nog bara stöd för en extra skärm. Hänger ju lite på vad gammal Macbook du har?
 4. KillwithSkill

  Får dropouts i Cubase trots helt nyinstallerat kraftigt system

  Finns mkt skit i windows... https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.634644/windows-10-spionera-installningar https://support.focusrite.com/hc/en-gb/articles/207355205-Optimising-your-PC-for-Audio-on-Windows-10
 5. KillwithSkill

  Ozone 8 Klarar man sig utan Ozone?

  Ozone 8 Advanced. Köpte det på rea. Gillar LUFS-settingen. Bara leta på det starkaste partiet i låten och ställa den på analys så ställer det sig efter vad man önskar. typ -14. Sen nästa låt och nästa. Sen har man ställt nivåerna för en hel platta. Det i sig tycker jag har varit skitsvårt at få en jämn nivå på en fullängdare. Nu skitsmidigt! FÖ bra verktyg som följer med. En del skit som vanligt , men överlag riktigt bra! Använde den även till att mastra till vinyl.
 6. KillwithSkill

  In-Ear-hörlurar vid inspelning?

  Nja, det vete fan?! DET skrev jag inget om, eller har nån åsikt om. MEN det stänger inne läckage. Dels in-ear som är instucket. Men kåporna stänger även läckaget i båda riktningarna. Skönt för en trummis! För nån hundring så är det fixat. Man behöver inte har värsta-värsta för inspelningen. Typ som för trummor.
 7. KillwithSkill

  In-Ear-hörlurar vid inspelning?

  Äh, köp vad skit som helst i in-ear-väg och använd hörselkåpor utanpå. Noll läckage!
 8. KillwithSkill

  Liveljud panorering av trummor

  Kör som du själv tycker. När jag är foh så pannar jag som jag ser trummorna. På monitor så ska du ju ha så som du ser utåt. Men det det finns smarta in-ear med surround som simulerar vart ex den andra gitarristen står till förhållande till dig. Ex står hen snett bakåt till vänster så hör du hen snett bakom till vänster i DITT system. Hen har du DIG snett till höger framför sig. Skulle du då eller hen springa fram till scenkanten och ex headbanga så hör du hur hen förflyttas i ditt in-ear.. Skitsmart system. Inte billigt, men det finns!
 9. KillwithSkill

  Error while trying to synchronize audio and midi

  Dator styckad med?
 10. KillwithSkill

  nexus crack till mac ?

  Läs nummer 3 https://forum.studio.se/guidelines/
 11. KillwithSkill

  Tascam släpper ny kassettbandspelare med usb

  Vad kommer härnäst? En ADAT 16-bit plugin? 😂
 12. KillwithSkill

  Vilken processor

  Intel i7, Intel i9 eller Xeon...
 13. Det var många år sedan SSL skrotade sitt DSP-baserade Duendepluggar och gick över till Native. Åren har gått och pluggarna har väl känts lite gäspiga då marknaden fullkomligt har kräkits ur nya och bättre pluggar. Men nu har SSL uppdaterat i sitt plugins-stall och släpper version 6. http://www.solidstatelogic.com/studio/ssl-native https://youtu.be/D5qB8mBrQWA
×