Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

KillwithSkill

Medlem
 • Innehållsräknare

  5 896
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  26

KillwithSkill senast vann den dag 22 oktober 2017

KillwithSkill hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

333 Excellent

4 följare

Om KillwithSkill

 • Placering
  forum.studio.troll

Profilinformation

 • Kön
  Man

Kontaktvägar

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Senaste Profilbesöken

158 903 profilvisningar
 1. Aktiv sub+passiva toppar

  Koppla så här: ut från mixern in i subbasen 9, 10 ut från subbasen 6, 7 och in i slutsteget och ut från slutsteges högtalarutgångar och sen vidare till dina toppar. Dina toppar kommer att spela fullfrekvens och du inte har några inställningar på slutsteget. Finns det så sätt delningen på samma som vad din subbas har för verkningsområdet. Exempelvis 120 Hz, kan vara högre eller lägre naturligtvis. Om inte så ä mitt tips att du kopplar rubbet, drar ner volymen på subbasen. Spelar lite musik som du känner igen. Sen drar du på volymratten tills att du börja ana att det kommer mer sub. Stanna där och gå inte högre i volym. Subbasen ska ju hjälpa dig att höra vad som händer i dom nedre regionerna, inte vara nån diskobas likt nån volvoraggare...
 2. Slate Digital -VMS

  Vet inte... Jag köper inte Steves snack om top notch hardware....
 3. nya logic

  Sen ska det dock tilläggas att det kommer en ny Mac Mini detta år. Och den lär vara ännu mindre och utrustad med M.2-flashdisk, Thunderbolt 3 och intel Kaby Lake, sen återstår det väl att se vad hur många kärnor dom vill släppa.
 4. nya logic

  Det stämmer bra det. Den från 2012 är den man ska köpa IDAG. Modellen efter är endast dual core. Den är visserligen snabbare än den från 2012 rent sträckbänksmässigt per kärna. Men eftersom den bara har två och i5, dvs ingen hyperthreading så är det ett stort tapp. En 2012 med i7 och smetfull med ramminne och en extern hårddisk för alla projekt så är det en svinbra dator. Vill man vara petig och lite overkill så släng i en SSD intern och kör en extern SSD med Thunderbolt. Tyvärr så VET folk om att Mac Mini från 2012 är eftertraktad och har därför ett ganska högt pris på begagnadmarknaden.
 5. Spotify VS Tidal - hör du skillnad?

  6/6... Men jag hade nog flyt och det är ändå skit samma... Vad jag retar mig mest på är ju hur fan allt annat utvecklas men inte musiken. Man kan kolla på SVT i HD i mobilen i en timme och en GB är åt helvete... Eller glo på 4K-klipp på tuben En låt i wav 44.1/16 ligger runt 50 MB. En full CD i 74 minuter 650 MB... cirkus gurka... Men inte Spotify, eller Tidal heller för den delen. Det ligger på några futtiga MB per låt. Allt över 10k är i mono, ingen botten och kazoo-liknade s-ljud... skräp! Jag fattar ju att många mobiloperatörer snålar med bandbredd för det där nästan bara där dom drar in pengar. Men dom flesta kör med wifi hemma. Det är nog inte så svårt att få till det att kunna streama musik i full upplösning (44.1/16) till ens enheter om man kör wifi. Sen när man är ute så kan det gärna slå om till 320kbps.. naturligtvis valbart för konsumenten. Vad det gäller i datorn hemma till bredbandet så är det fan ett skämt att det inte går på full upplösning.. mp3... sicket jävla skämt!
 6. Kopplar jag rätt ? Cerwin Vegas

  Så ska det se ut. Ja en mini-mixer typ nån Behringer eller dj-mixer av nåt slag som har mastervolym. Typ nåt sånt här. Behöver inte kosta skjortan... https://www.thomann.de/se/the_t_mix_mix_502.htm https://www.thomann.de/se/behringer_nox101_dj_mixer.htm
 7. Kopplar jag rätt ? Cerwin Vegas

  Det där är helt poänglöst! Dessutom så sliter du på förstärkaren som är avsedd att jobba mellan 4 till 8 ohm. Dina högtalare ligger på 6 ohm och när du parallellkopplar dom så får du 3 ohm. Dessutom på ett bryggat steg. Det där kommer att gå varmt. Bättre att du kör vanlig stereo på steget och kopplar en högtalare per utgång. Ha koll på polariteten. Att plus är på plus och minus på minus. Samt koppla in bägge signalkablarna (rca) så att du får stereo. Blir det klent så kan det ha att göra med rec out på din förförstärkare. Det är inte säkert att det lirar i rätt nivå. Du borde köra på nån mini-mixer av nåt slag som har mastervolym ut.
 8. Kopplar jag rätt ? Cerwin Vegas

  Varför har du bryggkopplat steget? Poänglöst om du inte har två slutsteg. Och har du kopplat på båda utgångarna när det är bryggat så bränner du elementen.
 9. Vad är ni sugna på att handla på Black friday sale?

  Ja jag har kvar mina två kort. Men jag köper heller inga nya pluggar OM det inte är nån specialare, nåt roligt. Förbannat löjligt att Universal Audio ska vara så präktiga. Man måste köpa ett kort som kostar som en ny dator och kortet har kraft som en hundra del av den datorn. Sen pluggarna, som är riktigt jävla bra, är svindyra men inte heller unika. Det ser vi ju bara på Slate här i tråden. UA är inte heller ensamma om att även göra skitpluggar, likt många andra. Dessutom så kör dom ibland med fulspel. Lurar folk. Jag brukar få nån gång vart annat år ett we-miss-you-mail där man får nån jävla tröstkupon att handla för. Nej fan! Jag är glad att det finns så mycket pluggtillverkare idag och dom flesta är riktigt bra och det pekar lite finger åt tomtarna på UA... Native is the shit!
 10. Vad är ni sugna på att handla på Black friday sale?

  https://www.komplett.se/product/902999/gaming/skarmar-tillbehor/skarmar/samsung-27-led-curved-c27fg70#
 11. Vad är ni sugna på att handla på Black friday sale?

  Jag har bara handlat tre saker. Och två av dom hade inte Black Friday-rea. Slog till på Revoice Pro 3 som kör rea nu i nån vecka. Sen köpte jag Toontrack SD3 Bob Rock's The Rock Foundry samt Sound Radix Auto-Align och ingen av de två körde nån rea! Får se vad Slate kör för deal. Om han kan tänka sig att lätta på priset på FG-Stress... Universal Audio släppe ju precis Empirical Labs EL8 Distressor och är säkert bättre än Slates FG-Stress. Men Universal Audio försöker jag hålla mig undan så mkt det bara går. Snåla o dyra och gammal sunkig teknik!
 12. Toontrack Superior Drummer 3 - The Rock Foundry SDX

  Ja det får ju var o en stå för själv. Men 1699:- är vad alla SDX kostar förutom nu när det är Black Friday-tider. FÖ så låter Bob Rock's SDX helt vansinnigt bra, riktigt skitigt!
 13. Toontrack Superior Drummer 3 - The Rock Foundry SDX

  Nu finns Bob Rock's expansion "The Rock Foundry SDX" att köpa för 1699:- Självklart så är det inget Black Friday på den dealen. https://www.toontrack.com/product/the-rock-foundry-sdx/
 14. Xpand 2 Freebie

  Har haft den ett par år. Fick med den i ett köp av ett motherkeyboard. Nåt M-Audio 88-hittepå. Den är rätt kul. Går att göra fräna delaystudsar med ljuden och skapa olika grooviga lir...
×