Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Micke H

Medlem
 • Innehållsräknare

  1 279
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  9

Micke H senast vann den dag 8 april 2017

Micke H hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

102 Excellent

Om Micke H

 • Placering
  Veteran
 • Födelsedag 1987-04-28

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Kontaktvägar

 • MSN
  mikael.o.h@gmail.com
 • ICQ
  Vem fan har ICQ??
 1. Hej Lär dock inte stanna. Längsta har gjort mig på dåligt humör på senaste tiden.
 2. Hur man än väljer att tolka det ni tidigare skrev så är det rätt ofta du intar en rätt arrogant ton, där du är den äldre och mognare med mer livsvisdom som vi andra, yngre människor automatiskt kommer att hinna ikapp till när vi har "mognat". Det är förminskande och det är en tråkig härskarteknik. Notera att jag inte kallade dig rasist - jag nämnde inte ens dig vid namn. Jag är försiktig med att kalla folk rasister. Däremot är jag inte rädd för att kalla ord eller handlingar rasistiska, och det är en helt annan sak. Den mest fördomslösa människan kan fortfarande uttrycka sig rasistiskt. Jag erkänner att jag skrev i affekt men se det från mitt perspektiv - en gata jag vandrar på varje morgon har blivit utsatt för en attack och min egna familj befann sig bara någon kilometer därifrån. Jag skriver om vad jag känner inför det - och en människa här i Längsta svarar med "varför släpper vi in folk utan veta vilka de är?" Det är inte frågan som är problemet - det är detta ständiga fokuset på "vi och dom"-tänket som stör mig. Jag skrev ett inlägg om hur jag beundrade hur det svenska samhället hanterade en sådan svår situation och fokuset flyttades direkt till det här andra. Det är den retoriken som stör mig. Det är och kommer alltid vara för mig så jävla omänskligt att inte vilja hjälpa människor - ALLA människor. Sen får du gärna fortsätta kalla mig naiv och omogen - jag kan leva med det. Men nu har du skrivit om mig så många gånger att jag inte bara kan låta det vara, så här är det.
 3. http://www.dn.se/nyheter/sverige/39-arig-uzbek-misstanks-for-terrordadet/ Och här kan man läsa om mannen, istället för kassa flashback-teorier.
 4. Jag har hällt käften när ni spytt galla över utlänningar tidigare och jag tänker fortsätta med det nu också så jag lämnar den här diskussionen nu. För det tråkigt att fokus alltid ska flyttas till den frågan. Inte till duktiga polisinsatser, fina gester från människor som hjälper varandra eller till dom stackars offren. Utan för dom satans utlänningarna. Och så diskuterar vi också lite islam och fördömer religion, trots att man inte ens vet mannens motiv än. För mannen kommer från ett BRUNT land, klart som fan han är en skäggig fundamentalist. Ni gubbar som tror ni är så jäkla bra för att ni inte röstar SD är lika jäkla illa för ni sprider lika mycket dynga ni och jag är så jävla trött på det. Äckligt och vidrigt är vad det är. Och nu tar jag fan paus från det här jävla gubbforumet. Dom som var för denna ordning är människor som anser att det är viktigt att hjälpa varandra. Dom har ingen anledning att rannsaka sig själva överhuvudtaget.
 5. Antagligen därför att han inte hade "terrorist" stämplat i pannan. Tycker du man borde ha låtit bli att släppa in alla män från Uzbekistan? Han var en asylsökande som befunnit sig här i flera år utan att ha varit misstä kg för något brott. Så vad fan menar du?
 6. Ja herregud, vilka dagar det har varit. Jag pratade med min syster, som bor i Grekland. Hon och hennes två barn hade tänkt vara här den här veckan, men sköt upp det. Och hade dom vart här, så hade dom definitivt varit inne i stan kl 3 en fredag. Kanske till och med på Drottninggatan...När hon berättade började jag gråta. Jag drog från jobbet och mötte upp morsan och tillsammans så promenerade vi ut ur innerstan, alla tåg var totalt inställda i hela Stockholm. När vi väl kom utanför tullarna så hade jag en polare som var oerhört snäll och hämtade upp oss. Mitt i all misär så vill jag ge all cred jag någonsin kan ge till all polis. ambulanser, brandkår och hela rättsväsendet. Dom höll huvudet kallt och arbetade snabbt och effektivt och lyckades till och med ta honom inom ett par timmar. Och stockholmarna i sin tur...ja, man blir stolt. Man öppnar upp sina hem för varandra så man har någonstans att sova, man hjälps åt och tar hand om varandra. Vi pratade med flera när vi promenerade ut ur innerstan. Framförallt en grej kommer jag aldrig att glömma, och det är när vi var på Skanstullsbron, vi och massa andra människor. En kvinna som satt i en parkerad bil hoppade ut, och ropade att dom skulle åt Farsta-hållet och undrade om någon behövde skjuts. Det erbjudandet tog en annan kvinna och hennes barn tacksamt emot. Dom enda jag är starkt kritisk till efter allt det här är media. SVT som kör upp micken i ansiktet på offer som tydligt säger att dom inte vill prata, tidningar som sprider rena rykten som om dom vore sanningar (flera rapporterade skottlossningar i flera områden, bland annat precis utanför mitt jobb, vilket var fucking bullshit) och annan skit. För fan, när det är en sån här situation så är det viktigare än någonsin att hålla sig saklig och tydlig. Skapa inte onödig rädsla, sprid rätt information så att folk kan ta rätt beslut. Jag blir så jävla arg när jag tänker på det.
 7. Morsan ringde precis. Jag trodde hon var på jobbet men tydligen hade hon gått tidigt, hon befann sig vid centralen när det hände.
 8. Vi hör polisbilar och helikoptrar som kör förbi hela tiden nu.
 9. Riktigt obehagligt. Jag promenerar längs Drottninggatan varje dag.
 10. Terrordåd i Stockholm alldeles nyss. http://www.dn.se/sthlm/lastbil-mejade-ner-manniskor-pa-drottninggatan/
 11. Jorå, han var väl typ 16 när han började hänga här? Och jag ett par år äldre.
 12. Från Facebook: "Jag hyr nu ut min mysiga tvåa". *misstolkar*
×