Senaste nytt m3
Gå till innehåll

DivineCo

Medlem
 • Innehållsräknare

  2 138
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  4

DivineCo senast vann den dag 5 april 2012

DivineCo hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

25 Excellent

4 följare

Om DivineCo

 • Placering
  Veteran
 • Födelsedag 13 Maj

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste Profilbesöken

13 009 profilvisningar
 1. DivineCo

  Sjunger artister live på TV?

  Känner inte till Helt Lyriskt. Hur mycket backing tracks som används kan nog variera. Vid två tillfällen som jag har varit med på användes lite backing tracks. Molly Sanden på Kryzzet och Linda Pira på någon gala på SVT som jag har glömt men i huvudsak har det alltid varit live. Körde också en gång med Erik Sade på fotbolls EM där var det också en del backing tracks men det var ju inte TV. Skavlan, Allsången på Skansen, TV4 Nyhetsmorgon och diverse TV sända galor har annars allt varit live.
 2. DivineCo

  Alesis MIDIVERB 2

  Ja det är svårt det där ofta blir det alldeles för mycket
 3. DivineCo

  Alesis MIDIVERB 2

  Tack Slejnard Jag ändrade klippet till public men det låter inte bra Önskar dock bara veta vad ni tror om reverbet
 4. DivineCo

  Ny låt: Photograph

  Jobba inte på uttalet du sjunger med din röst och det är mer än gott nog. Låten är fantastisk. Älskar den. Då det gäller mixen finns det mycket att lära som för oss alla. Någpn nämde basen och den är allt för framträdande. Hella mixen behöver hållas ihop på något sätt. Jag hör stereopanorering men den måste hänga ihop med mixen i övrigt. Ett fel som jag gör hela tiden gör även du. Sången är för framträdande den måste också vara en del av mixen. Älskar låten och kanske ska det vara så. Om du också vill mixa så titta på det jag sa och andra förslag i tråden. Bra låt
 5. DivineCo

  Studio i lägenhet

  Älskar tråden och även om jag inte har läst allt så kommer det att bli bra. Hundra gånger bättre än det jag har. Lycka till! Jag ser fram emot fantastisk musik ❤️
 6. DivineCo

  Sjunger artister live på TV?

  Så mycket bättre har nog en hel del puts
 7. DivineCo

  Sjunger artister live på TV?

  Allt som spelas in live men sänds senare putsas på men är det direktsändning så är det som det är. Sången är dock alltid som i tagningen så vitt jag vet.
 8. DivineCo

  Alesis MIDIVERB 2

  Jag har försökt ersätta mitt älskade SPX 90 med mitt MIDIVERB går så där. Sången och lite av trummorna och ett piano går genom midiverbet. Vad tror ni? https://www.bandlab.com/user6815867449402524/nutest-27cea
 9. DivineCo

  Sjunger artister live på TV?

  Då jag har körat bakom många kända artister live i TV så kan jag garantera att dom sjunger live. Idag låter dock allt mycket bättre än tidigare så ibland ligger lite pitch correction på men oftas inte.
 10. DivineCo

  Dubbel uppsättning monitorer

  Mixcuben tycker jag är guld men jag använder bara den ena för att kolla monomixar. Du behöver mer än 2 utgångar eller någon form av patchning om du inte ska behöva byta sladdar från dina ordinarie monitorer. Då jag bara använder den ena är min andra till salu så är det någon som är sugen på en Avatone Mixcube beige så är den till salu.
 11. DivineCo

  Yamaha SPX 90

  Min älskade Yamaha SPX 90 har lagt av. I bästa fall är det bara batteriet som lagt av men då jag en gång köpte den från en studio här i Sthlm kan den ju ha körts ganska hårt. Har hört att kondensatorer i strömförsörjningen även kan behöva bytas ut. Någon som har erfarenheter av SPX 90?
 12. DivineCo

  Stråkkvintett

 13. DivineCo

  Storm - newmix

×