Just nu i M3-Nätverket
Gå till innehåll

Wernborg

Medlem
 • Innehållsräknare

  1 491
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

26 Excellent

4 följare

Om Wernborg

 • Placering
  Veteran
 • Födelsedag 1 april

Profilinformation

 • Kön
  Man

Kontaktvägar

 • Hemsida
  http://www.bwmusic.se
 • ICQ
  0
 1. If I had it all

 2. Rush och Saga

  Älskar både Rush och Saga. Rush fram till 1990 ungefär, sen är det mesta upprepning och ointressant. Sista (?) plattan undantaget, den är helt ok. Samma med Saga. Fantastisk musik fram till Wildest dreams 1987. De är nog ännu tröttare än Rush på sina senare alster. Live däremot vinner Saga lätt över Rush om vi pratar nutid. De är helt makalöst bra live, och ska ut på avskedsturné i höst. Biljett inköpt Fast jämföra Rush och Saga går ju inte riktigt. Rush är progressiva och riktigt tekniska musiker. Saga är pop i sammanhanget. Men jag gillar båda Men idag har jag lyssnat på Tom Waits, Gun's Roses och Pink Floyd Det är som Stenmark säger, inte lätt att förklara för den som int begrip.
 3. Forscore är bra. Den kan läsa in pdf-filer från en rad tjänster. Dropbox, Onedrive etc. Stöd för bläddringspedal. Sen kan man lägga upp spellistor. Metronom finns. Bra skit.
 4. Brusig irig mic field

  Vet om du hade brus mer i kanal 2 också? Japp, har en iohone6 och det skiljer inte mycket i kvalitet mot inbyggda miken.
 5. Brusig irig mic field

  Någon som har en IK multimedia iRig mic field? Har problem med min att kanal 2 brusar och har mycket lägre nivå. Kanal 1 funkar fint. Jag har fått den utbytt och den nya beter sig likadant, på tre olika IOS-enheter. Tänkte om någon har en likadan och kan berätta hur den funkar.
 6. Att kvantisera skalor

  Borde rimligen stämma bäst med A-dur om du inte gör några direkta utflykter utanför tonarten i övrigt. När jag spelar med pitchshifter på gitarr väljer jag den tonarten låten går i. Oavsett vilken ton jag börjar på. a-dur!
 7. Modifiering av Studioforum

  Det går fint att söka i grupper på facebook i sökrutan. Dock ej sökbara via google, det är det bara sidor som är. Kontrollrummet håller också på att dö. Det måste till ett lok som det pratades om här. Kontrollrummet föddes när Studioforum gjordes om första ggn och folk blev sura, men har aldrig haft någon annan draghjälp än agget mot att Studio förändrades. På senare tid genom att "ordet" sprids alltså och det räcker inte. Det lär inte räcka för Studio heller. Slutet är nära om inget görs.
 8. Aggregatorer - Vilka använder ni?

  Körde Ubetoo tills dom la ner. Numera kör jag Routenote. Inte ett jätteutbud av siter man distribueras på men dom jag vill ha. Spotify, iTunes, google play och wimp. Finns två smaker, en gratis och en premium. Gratissmaken där behåller routenote 15% av intäkterna och på premium behåller artisten alls, men till en kostnad per album och år.
 9. God Jul! Detta var kul att vara med på. Dottern är också stolt!
 10. Minimera alla öppna VST-folders i Reaper?

  Oh, visste inte ens att man kunde sortera så där, men... varför inte bara söka. Du vet väl vad du letar efter?
 11. Gutter Jens and the Muffler_Walking on

  Fullständigt hopplöst demoforum, rörigt och ... allt. Skön låt dock.
 12. Musikermagasinet i din telefon eller läsplatta

  Och så tackar dom så mycket för att jag läst tidningen i Readly genom att plocka bort den därifrån. Men nu ska man få massa extramaterial och massa papper jag klarar mig utan istället. Kom in i matchen och gör om gör rätt. Nu blir det paus i MM-läsningen.
 13. en gammal räv har hittat tillbaka

  Just det. Så hette den ja. Skön var den i alla fall.
 14. en gammal räv har hittat tillbaka

  Kul och hej igen. "Vatten på en gås" var en favorit bland dina demosar! Nu är ju demokritik mer eller mindre helt försvunnet från Internätet men på den tiden var det skoj.
×