Senaste nytt m3
Gå till innehåll

Pesek

Medlem
 • Innehållsräknare

  1 859
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  8

Pesek senast vann den dag 22 november

Pesek hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

50 Excellent

7 följare

Om Pesek

 • Placering
  MR P

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Woolsue

Senaste Profilbesöken

15 824 profilvisningar
 1. Pesek

  Warm Audio Global sale 15%

  Skynda fynda!
 2. Pesek

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  https://www.eventideaudio.com/specials/holiday-sale
 3. Pesek

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  Toontrack kör bra deals! https://www.toontrack.com/black-friday/
 4. Pesek

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  Presonus kör 50% på bland annat Studio One 4. https://shop.presonus.com/software
 5. Pesek

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  Kan hålla med dig, 4 Sound är väl inte direkt generösa med sina prisjusteringar men man vet aldrig
 6. Pesek

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  https://www.4sound.se/campaigns/black-friday-2018-countdown?fbclid=IwAR3oryRge5dI5uFZMgqKqOz8PBTWWaveBLn124rPj8gA9ANDQyOE6zkh_Qk
 7. Pesek

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  Output kör 25% på all mjukvara. https://output.com/
 8. Pesek

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  Jag vill minnas att jag såg det via Instagram flöde. Tror det är dessa du syftar till: https://www.dlxmusic.se/produkter/studio/ljudkort/externa/antelope-orion-studio-2017 https://www.dlxmusic.se/produkter/studio/ljudkort/externa/antelope-discrete-8-basic-fx
 9. Pesek

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  https://www.komplett.se/kampanj/black-week?tag=dator Komplett brukar köra rätt bra saker inför under efter Black Friday.
 10. Pesek

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  Har kontaktat honom nu.
 11. Pesek

  Black Friday Deals! Vad har vi/ni hittat?

  Jag såg nu att tråden hamnade i fel kategori. Vet någon hur man flyttar det till allmänt? 😕
 12. Jag har sökt och inte hittat någon tråd om Black Friday. Det är på intåg så jag tänkte att vi kunde ha en öppen tråd där vi kan posta tips om vad vi fångat upp som kan vara av intresse för oss. Jag som personligen är ute efter ett nytt ljudkort har snöat in på Apogee Element korten som jag tror blir mitt kommande köp. Just nu kör de en form av promotion period där du får deras FX Rack på köpet. Det verkar vara fina plugins. https://www.apogeedigital.com/blog/announcements/apogee-fx-rack-free-plugins Promotion period is Nov 2, 2018 thru December 30, 2018. Buy an Ensemble Thunderbolt or Element Series, Get the Apogee FX Rack Bundle Free! ($596 Value)
 13. Pesek

  FL Studio 20 eller Logic pro x - MAC

  Vilken DAW du väljer har egentligen ingen betydelse. Det är inte DAW'en som skapar musik den är bara ett verktyg och precis som med verktyg har vi våra favoriter. Du ska gå på det som du tycker verkar bäst för dig. Själv är GUI't viktigt för mig, alltså själva utseendet på DAW'en. Sen ska det kännas logiskt för mig, och det är inte alltid självklart vad som är logiskt om vi jämför med vad andra tycker. Om du suttit med Garageband blir det ingen större skillnad att hoppa till Logic förutom att du får mer av allt och bättre möjligheter. Huruvida något program är mer proffs än andra, mer standard än andra etc etc, strunta i det för det har ingen betydelse alls. Hade du tänkt samarbeta i något kollektiv och velat ha möjligheten till enkel integration så kanske det hade varit en idé att alla arbetar med samma DAW men nu när det gäller dig själv, kör på det du tycker verkar bäst för dig.
 14. Vad är det ni säger?!? Det gäller att handla på för när Behringer upptäcker att de inte tjänar något på detta kommer de sluta :)= Eller så är det bara mjöl i lådorna.
 15. Pesek

  Nya monitorer? Detaljerad mid sökes!

  De vill ju ha 4ohm så du behöver ha något som klarar att leverera iaf. XTZ Edge A2-300 drev Buchardt sina S400 med den senaste mässan jag var på och den fick dem att blomma ut till sin fulla potential. Kanske tom är lite overkill för behovet men för priset hittar du inget bättre. Ser vi till prislapp blir det ca 25k totalt för det paketet och det är så otroligt bra så jag vet inte om det går att slå. De är inte superkliniska och torra Buchardten men för min del är det en kombo jag söker, finlir och mixlir. Och denna kombon är nice. För 25k finns dock rätt mycket trevligt inom monitorer.
×