Senaste nytt m3
Gå till innehåll

punkrockdude

Medlem
 • Innehållsräknare

  1 092
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  11

punkrockdude senast vann den dag 9 augusti 2018

punkrockdude hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

38 Excellent

1 följare

Om punkrockdude

 • Placering
  Veteran
 • Födelsedag 1986-09-07

Profilinformation

 • Kön
  Berättar inte
 1. punkrockdude

  kvalitet på ljudkort spelar roll?

  Kontentan är alltså att man kan utgå från att programmerare som lyckats skapa och tweaka ljudalgoritmer trots det är tondöva. Dessutom måste en codec som passerat alla ABX-tester göras i samarbete med akustiker då de som programmerat den är värdelösa. Dock har vi en just i detta forumet som har guldöron och vet bättre. Snälla, elitmentaliteten är tröttsam och för din och vår andras skull; skaffa ödmjukhet och självdistans. Du är säkert en trevlig och lärorik person när du skaffat dessa egenskaper och då blir vi troligtvis uppmärksamma på vad du säger vilket kan möjliggöra att vi lyssnar vidare på analogin om bilar och nullning.
 2. punkrockdude

  kvalitet på ljudkort spelar roll?

  En framgångsrik nullning bevisar just att man inte behöver en förklaring. Dina argument inom digitalt ljud blir tunnare och tunnare och jag ser fram mot dina framtida påståenden.
 3. punkrockdude

  kvalitet på ljudkort spelar roll?

  Är programmerarna av LAME, SoX, Vorbis, Opus, Speex, BSD-kernel, Linux.... etc amatörer? Om du bara visste hur mycket du gjorde bort dig med den kommentaren. 🤣
 4. punkrockdude

  kvalitet på ljudkort spelar roll?

  Enligt många människor som skapar resamplers så ska detta vara en myt och inte stämma. Gå till www.hydrogenaud.io och läs deras många trådar om just detta vilka är intressanta..
 5. DU har rätt i hastigheten och att det kräver en del från användaren. När det är konfigurerat och man har det man vill ha så är det oftast fantastiskt i min mening.
 6. Ja, nu hoppas man att effektskapare och fler officiella drivrutiner med deras kontroller skapas så snart som möjligt.
 7. Jag tror att det är armv7 men är inte säker
 8. Reaper finns nu officiellt för Linux och allt är kompilerat och klart att användas. Versionen är en experimentell och finns att ladda ner på Cockos hemsida där Windows och OSX också finns. Det intressanta är att en typ av ARM-version även är tillgänglig.
 9. punkrockdude

  Things From The Past [Metal]

  Tyvärr är den slutgiltiga versionen (den som kallas NEW) gjord och uppladdad till Spotify m.m. så ingen annan mix kommer att göras. Jag är i min Linux distro just nu så jag kan inte ladda projektet i Reaper då lååångt från alla effekterna är tillgängliga för Reapers Linux version. Jag ska försöka komma ihåg att kolla in vilken frekvens som kickens fundamentala frekvens ligger.
 10. punkrockdude

  Things From The Past [Metal]

  Du ska också ha ett jättestort tack, candybag! Du ska veta att jag är inte det minsta insatt i genren heller då detta är första typen av sådan låt som jag skrivit. Jag ska lyssna på Death Destruction som du tipsar om! Jag höjde basen i den slutgiltiga mixen, samt blandade in det rena DI ljudet för att få tillbaka mer låga frekvenser samt skar bastrumman och lade ett lätt högpassfilter på hela mixen omkring 35Hz för att få bort "okontrollerad och slapp" bas.
 11. punkrockdude

  Things From The Past [Metal]

  Tack så otroligt mycket, sadomachine!
 12. punkrockdude

  Things From The Past [Metal]

  Tack så mycket, slejnard!
 13. punkrockdude

  Things From The Past [Metal]

  Modern musik och trumljud påverkas en stor del av brickwall limiting. Det var vad jag syftar på.
 14. punkrockdude

  Things From The Past [Metal]

  Tack för kritiken, ONSatan, både för det du tyckte var mindre bra och för att du tycker att låten är skön. Basens låga toner kunde ha varit något starkare i en del partier även ifall det inte är ...And Justice For All territorium. Trummorna kan kanske bli tydligare då jag masterat det till K-14 nivåer som resulterar i tydligare peakar och dynamik.
×